Zibur @ Hijazz

Hur länge orkar du dansa?

Fredag den 16 april lovar vi att göra vårt bästa för att ta dig till ett tillstånd av eurofori och extas helt i vårens tecken!

Zibur @ Hijazz

Helena och Sofie har komponerat hela vintern, Bertil har ända sen i höstas lagt ner merparten av sin övningstid på att lära sig att dansa exotisk erotisk dans, spela och vicka på höfterna – samtidigt. Tobias har efter månader av meditation i ornitologiskt specialinriktade djuraffärer lyckats införliva fantastiska drillar i sitt spel. Jonas har gjort flertalet studiebesök på baltiska bröllop och spelar nu med ett traditionsberikat sväng som hela Mälardalens dragspelelit den senaste tiden flitigt försökt efterlikna.
Martin har sytt på sin scenklädsel sen i mars.
Merparten av vårens studietid på kmh har Gus använt till studera klassisk celloteknik, för att utöver sitt redan makalösa sväng mellan låtarna på den här spelningen kunna erbjuda fabulösa improviserade kadenser med stråke.
Olle, bandets heta nyförvärv bjuder på ett spel som pekar bortom teknik och tidigare musikalisk praxis. Influerad av flamenco spelar han med en glöd som får både kvinnor och män att dåna.

Köp Zibur och havet i iTunesaffären
http://www.apple.com/se/iTunes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: